MISSIOKUSTANNUKSEN VERKKOKAUPPA

Toimitusehdot

Toimitus- ja maksutavat

Kaikkien tuotteiden hinnat sisältävät alv:n. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin. Jos jonkin tuotteen saatavuus loppuu tai pitkittyy kohtuuttomasti, pidätämme oikeuden yksipuolisesti perua osia tilauksesta toimituksen nopeuttamiseksi. Lähetämme tilauksesta tilausvahvistuksen sähköpostilla. Sopimus syntyy tilausvahvistuksen yhteydessä.

Tilauksen loppusummaan lisätään toimituskulut toimitus- ja maksutavan mukaan.

Lähetykset ulkomaille

Tuotteiden ulkomaille lähettämisestä sovitaan erikseen. Tuotteen hintaan lisätään todelliset postikulut. Ota yhteyttä: info@missiomaailma.fi

Jälleenmyyjät

Tilaukset: info@missiomaailma.fi

Maksutavat:

1) Käteinen - Tämä maksutapa toimii vain tapahtumissa myyntipisteessämme. Paikan päällä toimivat käteinen ja yleisimmät maksukortit.

2) Lasku - Tilauksen mukana lähetetään lasku sovittaessa.

3) Tilisiirto - Sovitaan erikseen.

SAAJA: Missiokustannus Oy
PL 32, 33401 Tampere, Finland
IBAN: FI26 1146 3001 0894 39
SWIFT/BIC: NDEAFIHH

4) Paytrail - eri pankkien maksupainikkeet ja kortit, luottokortit

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

-------------

Payment service provider

Paytrail Oyj (2122839-7) acts as an implementer of the payment handling service and as a Payment Service Provider. Paytrail Oyj will be shown as the recipient in the invoice and Paytrail Oyj will forward the payment to the merchant.
Paytrail Oyj is an authorized Payment Institution.

Paytrail Oyj, business ID 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Phone: +358 207 181830

Netbanks

Paytrail Oyj (FI2122839) provides netbank related payment transfer services in co-operation with Finnish banks and credit institutions. For consumer the service works exactly the same way as traditional web payments.

--------------

Betalningsförmedlare

Betalningsförmedlingstjänsten utförs och som leverantör står Paytrail Oyj(2122839-7) i samarbete med banker och kreditinstitut. Betalningar med Visa Electron eller MasterCard-kort syns Paytrail Oyj som mottagare i korträkningen och även förmedlar betalningen till köpmannen. Paytrail Oyj har verksamhetstillstånd för betalningsinstitut beviljat av Finansinspektionen. Vid klagomål ber vi er i första hand vara i kontakt med nätbutiken.

Paytrail Oyj
FO-nummer: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7 40100 Jyväskylä
Telefon: 0207 181830

Nätbanker:

Vid betalningar via nätbanker genomför Paytrail Oyj (2122839-7) betalningsförmedlingstjänsten i samarbete med banker och kreditinstitut i Finland. För konsumenten fungerar tjänsten exakt på samma sätt som vid traditionell e- betalning.

Toimitustavat ja -hinnat kuluttajille:

1) Posti - Tuotteet toimitetaan Postin välityksellä. Tilaukseen lisätään postikulut.

Tilaukset muualle kuin Suomeen:

1) Verkkokaupasta ei voi tilata ulkomaille. Jos haluat tilata ulkomaille, ota yhteyttä: info@missiomaailma.fi.

Toimitustavat ja -hinnat jälleenmyyjille:

1) Posti - Tuotteet toimitetaan Postin välityksellä. Tilauksen lisätään postituskulut. Tilaukset s-postilla: info@missiomaailma.fi

Toimitusaika

Toimitusaika vaihtelee, mutta tapahtuu usein jo saman päivän aikana tai vähintään 1-4 viikon sisällä tilauksen saapumisesta. Osalla tuotteista saattaa olla kuitenkin hankalampi saatavuus jolloin toimituksessa voi kestää hieman pidempäänkin. Tätä tapahtuu kuitenkin äärimmäisen harvoin. Tiedotamme asiakkaita hyvissä ajoin mahdollisista viivästyksistä.

- Jos tuotetta on hyllyssä, toimitus tapahtuu usein 1-2 päivän sisällä tilauksesta
- Jos tuotetta ei ole hyllyssä, se tilataan tai ollaan jo tilattu lisää. Toimitusaika 1-4 viikkoa.

Voit aina tiedustella tilauksesi tilaa lähettämällä sähköpostia tai soittamalla:

info@missiomaailma.fi
040-7621 889

Tuotepalautukset

Jos et jostain syystä ole tyytyväinen ostokseesi, voit palauttaa sen kuluttajansuojalain nojalla 14 päivän sisällä ilman mitään erityisiä syitä; jos olet päättänyt palauttaa, otamme tuotteen nöyrästi takaisin. Maksettu summa hyvitetään tilillenne 30 päivän kuluessa, mikäli tilinumero ilmoitetaan meille ja laskukopio on liitettynä lähetykseen. Maksat itse vain takaisinlähetyskulut.

Muistathan, että palauttamasi tuotteen tulee olla alkuperäisessä kunnossa ja käyttämätön.

Jos tuote on vioittunut tai muuten epäkelpo, lähetä tuote meille (asiakaspalautus) ja ilmoita haluatko uuden tilalle vai rahat takaisin. Molemmissa tapauksissa tulee lähetyksen mukana olla ostoksen yhteydessä saamanne laskukopio.

Palauttaessanne tuotteen liittäkää mukaan laskumme sekä vapaamuotoinen kirje, josta käy ilmi mitä vikaa tuotteessa on sekä mahdolliset vaihtotoiveet tai tilinumero rahojen palautusta varten.

Jos haluatte rahanne takaisin tuotteesta, koska se ei esimerkiksi täytä odotuksia tai on tullut liian myöhään, on sen oltava alkuperäisessä kunnossa kaikkine tarvikkeineen ja pakkauksineen (= Voimme myydä sen täydellä hinnalla uudestaan) täysimääräistä rahojen palautusta varten. Mikäli palautuksessa ei kuitenkaan ole kaikkea sinne kuuluvaa tai se on huonossa kunnossa asiakkaan aiheuttamasta syystä, pidätämme pääsääntöisesti 30% myyntihinnasta vahingonkorvauksena.

Rekisteriseloste ja tietosuojakäytäntö

Nimensä jättäneiden tietoja ei käytetä muussa kuin Missiokustannuksen verkkokauppaan liittyvässä asioinnissa.

Rekisteriseloste

Henkilötietolaki (523/99) 10 §

1. Rekisterin pitäjä

Missiokustannus Oy
PL 32
33401 TAMPERE
puh. 040-770 7557

2. Yhteyshenkilö

Pertti Muikku

3. Rekisterin nimi

Missiokustannus asiakasrekisteri

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Missiokustannuksen kaupan toiminta ja yhteydenpito

5. Rekisterin tietosisältö

- nimi
- asuinpaikka
- sähköpostiosoite
- puhelinnumero

6. Tietolähteet

Rekisteröityjä ilmoittaa tiedot itse.

7. Tietojen luovutus

Tietoja ei luovuteta eteenpäin

8. Rekisterin suojauksen periaatteet

Käyttäjärekisteriä pääsevät käsittelemään ainoastaan tehtävään nimetyt henkilöt. Rekisteri on suojattu käyttäjätunnuksella ja salasanalla sekä palomuurilla.

Asiakkaan informointi tietojen käsittelystä (Henkilötietolaki 24 §)

Rekisteröidyn tarkastusoikeus Henkilötietolaki 26 §. Jokaisella on oikeus tarkastaa itseään koskevat rekisteritiedot ja saada ne halutessaan poistetuksi rekisteristä.

Rekisteröidyn kielto-oikeus Henkilötietolaki 30 §. Rekisteröidyllä on oikeus kieltää rekisterinpitäjää käsittelemästä häntä itseään koskevia tietoja suoramainontaan, etämyyntiä ja muuta suoramarkkinointia sekä markkina- ja mielipidetutkimusta samoin kuin henkilömatrikkelia ja sukututkimusta varten.

Muuta

Tilauksien toimituksen pitkittyessä kohtuuttomasti (Yli neljä viikkoa) pidätämme oikeuden yksipuolisesti perua osia tilauksesta saatavilla olevien tavaroiden toimittamiseksi. Tällaisessa tilanteessa merkitsemme laskuun kaikki ne tuotteet jotka seuraavat perässä jälkitoimituksena. Postikulut on joko jaettu kahtia tai peritty ensimmäisessä lähetyksessä kokonaan.

Mikäli Missiokustannuksen kaupan sivuilla olevissa hinta- ym. tiedoissa esiintyy ilmeisiä kirjoitus-, laskenta- tai tietojenkäsittelyvirheitä, emme ole velvollisia toimittamaan tuotteita näiden virheellisten tietojen mukaisesti. Tilaaja päättää haluaako hän toimituksen korjatuin ehdoin ja tiedoin.